Ik ben hier: arrow De praktijk arrow Eerste bezoek

Eerste bezoek

De eerste afspraak duurt circa 30 minuten. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Ook zullen we een kaakoverzichtsfoto en twee kleine röntgenfoto’s maken. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.


Als u voor het eerst komt, vragen we ook uw aandacht voor het volgende:

  • Als zorgverlener zijn we verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Kunt u bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas meebrengen?
  • Het is handig als u uw gegevens en röntgenfoto’s bij uw vorige tandarts opvraagt en deze bij uw eerste afspraak meeneemt.

In onze praktijk werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven.  Infomedics verzorgt onze declaratieafhandeling, waar mogelijk rechtstreeks via uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor het bedrag dat de zorgverzekeraar eventueel niet vergoedt. Op de nota’s worden de uitgevoerde verrichtingen aan de hand van zogenaamde ‘UPT- codes’ weergegeven. De bij een eerste afspraak relevante codes zijn:

  • C11  Periodieke controle (21,00 euro)
  • X10  Kleine röntgenfoto (15,47 euro) (2x)
  • X21  Kaakoverzichtsfoto (66,31 euro)
  • M03 Gebitsreiniging (24,78 euro) (optioneel)

 

Kinderen

We adviseren om kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar regelmatig mee te brengen naar de praktijk. Dan is het melkgebit (bijna) volledig aanwezig. De tandarts bekijkt het melkgebit op een speelse wijze zo raakt uw kind op een leuke wijze vertrouwd met de tandarts.


Afzeggen en vragen

We danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt en verheugen ons op uw bezoek. Mocht er onverhoopt iets tussenkomen, dan verzoeken we u om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Dit omdat we anders genoodzaakt zijn om u de kosten voor de gereserveerde behandeltijd door te berekenen. Wanneer u nog vragen hebt of tussentijds informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt gratis parkeren op onze binnenplaats hier hebben wij een aantal speciaal gereserveerde parkeerplaatsen de ingang van deze parkeergelegenheid vind u aan de krakenburg. (onder het poortje door)

nvoiKRT
 

    


Voor spoedgevallen kunt u zich wenden tot de volgende tandarts:

  


Voor meer informatie kijk op www.tandartsenoss.nl Houdt u tijdens de spoeddienst rekening met contante betaling op de praktijk!


 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 en op woensdag tot 18:30.Tandheelkunde Oss

Begijnenstraat 167

5341 BJ Oss

0412-624443

info@tandheelkunde-oss.nlOm u online aan te melden als nieuwe patiënt vult u onderstaande gegevens in. Na
ontvangst bellen wij u voor het maken van een afspraak. Uw gegevens worden vertrouwelijk
behandeld.

Overstappen kan op elk moment en u kunt bij ons ook terecht voor enkel een specialistische
behandeling, terwijl u de reguliere controles door uw eigen tandarts laat uitvoeren.achternaam
voorletters
geboortedatum
geslacht
verzekeraar
verzekering nr.straatnaam
huisnummer
postcode
plaats
telefoon
emailGraag wil ik een afspraak maken voor een:


  Ik ben geinteresseerd in de behandelmogelijkheden op het gebied van:
Wilt u a.u.b. hieronder aangeven hoe u ons heeft gevonden:  Opmerkingen:
Indien u bij bovenstaande vraag 'overig' heeft aangevinkt, zou u
dan hieronder een korte toelichting willen geven?