Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Verzekeren voor Mondzorg

Stel jouw vraag via Whatsapp

Is het verstandig dat ik een aanvullende tandartsverzekering neem? Als ik een behandeling onderga bij Tandheelkunde Oss, heeft het dan zin om mijn verzekering aan te passen? Wordt mijn behandeling bij Tandheelkunde Oss vergoed? Bij Tandheelkunde Oss ontvangen wij regelmatig vragen vanuit onze patiënten over hun verzekering voor mondzorg. Op deze pagina leest u meer over het maken van een keuze bij uw verzekering voor mondzorg.

Allesoverhetgebit.nl

Op Allesoverhetgebit.nl vinden patiënten álles over kosten, vergoedingen en verzekeringen. Bijvoorbeeld: wat zit er in de basisverzekering, hoe zit het met het eigen risico en waar moet ik op letten bij het afsluiten van een tandartsverzekering? Mocht u dus vragen hebben over het afsluiten van een verzekering, de kosten hiervoor en de vergoedingen voor een behandeling kunt u dus terecht op www.allesoverhetgebit.nl

Uitleg verzekeren voor mondzorg

In het onderstaande animatiefilmpje wordt stapsgewijs uitgelegd welke mondzorg in de basisverzekering zit. En voor welke tandheelkundige behandelingen je een aanvullende verzekering kunt afsluiten. Zo weet u vooraf of uw behandeling bij Tandheelkunde Oss vergoed wordt in de basisverzekering.

Stappenplan verzekering kiezen voor de tandarts

Bij Tandheelkunde Oss verwijzen we onze patiënten graag naar het eenvoudige stappenplan van het KNMT. Hierop vindt u 7 tips om de juiste keuze te maken voor een aanvullende tandartsverzekering. Wij bespreken graag tijdens uw eerste afspraak welke behandeling er te wachten staat.

Stappenplan aanvullende tandartsverzekering voor tandarts kiezen

 

Meer weten over uw behandeling en tandartsverzekering?

Maak direct een afspraak met onze experts of neem contact op!

Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

» Aanmelden nieuwsbrief