Open bord  Wij treffen aanvullende veiligheidsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Lees op deze pagina meer

Profylaxe

Stel jouw vraag via Whatsapp

Iedereen kent het belang van een goede mondhygiëne. Het zorgt voor een schoon gebit en frisse adem en helpt aandoeningen aan het gebit en tandvleesontstekingen te voorkomen. Je kunt terecht bij de tandarts voor profylaxe, maar ook onze mondhygiënisten kunnen u helpen, adviseren en behandelen bij problemen op het gebied van mondhygiëne.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

 

Profylactische Reiniging

Een zeer doeltreffende profylactische ingreep is het reinigen van het gebit. Daarbij worden tandaanslag en tandsteen verwijderd. Om het oppervlak van de tand of kies niet te beschadigen, werken we hierbij met ultrasone golven. Door vervolgens de tanden en kiezen te polijsten, voorkomen we dat er snel daarna opnieuw aanslag optreedt.

Individuele risico’s

Naast een doelgerichte aanpak op het gebied van profylaxe, stellen wij ook uw individuele risico op cariës en parodontitis vast. Wanneer u de oorzaken van bepaalde aandoeningen kent, kunt u immers beter te werk gaan bij het voorkomen ervan.

U krijgt uitgebreide informatie over verschillende vormen van gebitsverzorging, die precies zijn afgestemd op uw individuele problematiek. Ook krijgt u concrete producten aanbevolen die u thuis kunt gebruiken.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend intakegesprek!

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief