Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Kaakchirurgie

Stel jouw vraag via Whatsapp

Kaakchirurg zonder lange wachttijd?

Heeft u dus een verwijzing voor een behandeling bij een kaakchirurg, maar zijn de wachttijden bij uw kaakchirurg erg lang? Maak dan een afspraak bij Tandheelkunde Oss. Bij Tandheelkunde Oss kunt u ook terecht voor chirurgische behandelingen. Onze Tandheelkundig Specialist is bevoegd voor een groot aantal behandelingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Behandelingen Kaakchirurgie Oss

U kunt bij ons terecht voor kaakchirurgische behandelingen. Onze wachtlijst is relatief kort in vergelijking met het ziekenhuis. De gemiddelde wachttijd bedraagt 1 maand. Wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor het verwijderen van een verstandskies in de boven- of onderkaak? Dan kunt u ook terecht bij Tandheelkunde Oss.

MKA behandelingen welke bij Tandheelkunde Oss uitgevoerd kunnen worden, al dan niet onder algehele narcose:

Wilt u weten of uw behandeling voor de kaakchirurg ook uitgevoerd kan worden bij Tandheelkunde Oss? Neem dan contact op met onze praktijk.

kaakchirurgie bij Tandheelkunde Oss

 

Kaakchirurgie onder algehele Narcose

Voor het verwijderen van gebitselementen bij de kaakchirurg, kunt u kiezen voor een plaatselijke verdoving of een algehele narcose. De meeste patiënten kiezen voor een plaatselijke verdoving. Mocht u angst hebben voor de tandarts, dan kunt u uw behandeling bij de kaakchrirug onder algehele narcose laten gebeuren. Bij Tandheelkunde Oss is een behandeling voor kaakchirurgie onder volledige narcose een mogelijkheid, hiervoor werken wij samen met Equalitas.

Verwijzing en Vergoeding voor de Kaakchirurg

In onze praktijk behandelen wij zowel met als zonder verwijzing van een tandarts of huisarts. Kaakchirurgie wordt vergoed door uw zorgverzekeraar via een vergoeding van aanvullende tandheelkundige zorg. Dit is uiteraard afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Maak een afspraak voor Kaakchirurgie

 


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief