Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Facturen

Stel jouw vraag via Whatsapp

Facturen

Bent u aanvullend verzekerd voor tandartskosten? Dan ontvangt u van ons alleen een eventuele restfactuur voor het bedrag dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed. U hoeft de rekening dus niet eerst zelf te betalen en deze dan te declareren bij uw zorgverzekeraar.

De restfactuur ontvangt u per e-mail. Het is dan ook van belang dat wij over uw juiste e-mailadres beschikken. Wij adviseren u tevens ons e-mailadres  aan uw adresboek toe te voegen. (om te voorkomen dat uw factuur in het spam postvak terecht komt).

Op elke factuur staan een rekeningnummer en -datum, een referentienummer en een uiterste betaaldatum. Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan iedere code is weer een tarief gekoppeld. Met behulp van de codes op de rekening kunt u desgewenst in de tarievenlijst tandheelkunde opgesteld door de overheid, controleren of de verrichtingen en bedragen op uw rekening juist zijn.

Bij vragen over uw factuur kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk via 0412-624443.

Betalingsvoorwaarden tandheelkundige zorg

Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

» Aanmelden nieuwsbrief