Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Eerste bezoek

Stel jouw vraag via Whatsapp

De eerste afspraak duurt circa 30 minuten. De tandarts voert een algemene controle uit en inventariseert hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Vooraf  aan uw eerste bezoek ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Ook zullen we een kaakoverzichtsfoto en twee kleine röntgenfoto’s maken. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

 

Als u voor het eerst komt, vragen we ook uw aandacht voor het volgende:

  • Als zorgverlener zijn we verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Kunt u bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas meebrengen?
  • Het is handig als u uw gegevens en röntgenfoto’s bij uw vorige tandarts opvraagt en deze bij uw eerste afspraak meeneemt.

In onze praktijk werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven. De facturen gaan, waar mogelijk, rechtstreeks via uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)factuur voor het bedrag dat de zorgverzekeraar eventueel niet vergoedt. Op de facturen worden de uitgevoerde verrichtingen aan de hand van zogenaamde ‘UPT- codes’ weergegeven. De bij een eerste afspraak relevante codes zijn:

C001 Intake Consult€ 53,50
X10 Kleine Röntgenfoto 2x€ 39,42
X22 Kaakoverzichtsfoto€ 84,48
M03 Gebitsreiniging€ 31,56

Kinderen

We adviseren om kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar regelmatig mee te brengen naar de praktijk. Dan is het melkgebit (bijna) volledig aanwezig. De tandarts bekijkt het melkgebit op een speelse wijze zo raakt uw kind op een leuke wijze vertrouwd met de tandarts.

Afzeggen en vragen

We danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt en verheugen ons op uw bezoek. Mocht er onverhoopt iets tussenkomen, dan verzoeken we u om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Dit omdat we anders genoodzaakt zijn om u de kosten voor de gereserveerde behandeltijd door te berekenen. Wanneer u nog vragen hebt of tussentijds informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U kunt gratis parkeren op onze binnenplaats hier hebben wij een aantal speciaal gereserveerde parkeerplaatsen de ingang van deze parkeergelegenheid vind u aan de krakenburg (onder het poortje door).

Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

» Aanmelden nieuwsbrief