Open bord  Wij treffen aanvullende veiligheidsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Lees op deze pagina meer

Onze praktijk

De zorg voor onze mond is een belangrijk deel van ons leven. We gebruiken hem tenslotte de hele dag door; om te praten, te eten, om emoties en affecties te tonen of een muziekinstrument te bespelen.

Behandelingen bij Tandheelkunde Oss

Om uw gebit optimaal te laten functioneren, biedt Tandheelkunde Oss u een groot aantal behandelingen. Variërend van een (half)jaarlijkse controle en het verhelpen van gebitsproblemen, tot het uitvoeren van cosmetische behandelingen en het plaatsen van implantaten. Alle behandelingen worden zorgvuldig gedocumenteerd in een digitaal dossier, dat te allen tijde inzichtelijk en opvraagbaar is voor u.

Zo werken ons tandspecialisten, samen met u, aan een gezond en duurzaam functionerend gebit dat er mooi en fris uitziet!

Complete tandheelkundige zorg

Het doel van Tandheelkunde Oss is om u een gezond gebit te geven voor de rest van uw leven! Hoe wij dit doen? Wij maken gebruik van hightech apparatuur en de allerbeste training van ons team.

Middels onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen we een uitgebreide analyse maken van uw gebitssituatie. Op basis van deze analyse kunnen we een behandelplan voor u opstellen voor een langdurige totaaloplossing.

Wilt u vrijblijvend meer uitleg over een bepaalde behandeling? Neem dan contact met ons op via 0412-624443 of per mail info@tandheelkunde-oss.nl.

  • Geen wachtlijsten
  • Behandeling onder algehele narcose mogelijk in onze praktijk
  • Moderne praktijk en technieken
  • Gespecialiseerde tandarts en implantoloog
  • Zorg op maat
  • Wij nemen de tijd voor u

Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

» Aanmelden nieuwsbrief