Open bord  Wij treffen aanvullende veiligheidsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Lees op deze pagina meer

Volledige narcose

Stel jouw vraag via Whatsapp

Bent u bang voor de tandarts? Bij Tandheelkunde Oss kunt u onder volledige narcose behandeld worden, op deze manier merkt u niets van de behandeling. Voor veel angstige patiënten is dit de oplossing om toch de noodzakelijke behandelingen te laten uitvoeren.

Maak nu een afspraak!

Angst Tandarts

Veel mensen zeggen bang te zijn voor de tandarts of de behandeling. Ongeveer 800.000 Nederlanders ervaren zoveel angst dat ze niet meer naar de tandarts durven te gaan. Dit kan komen door (negatieve) ervaringen, vaak in uw jeugd, of andere medische ervaringen. Maar ook negatieve informatie van uw familie, vrienden of kennissen kunnen u bang maken.

Wilt u weten hoeveel angst u heeft voor de tandarts?

Doe hier een test

 

 

Angstschaal

 

Durf uzelf en uw angst serieus te nemen. U bent niet alleen!

Wij behandelen u ook graag tegen uw tandartsangst. Kijk daarvoor op deze pagina.

Narcose behandeling

Bent u zo angstig dat u liever de tandarts ontwijkt? Of blijkt u score uit de test erg hoog te zijn? Bij Tandheelkunde Oss kunnen we u onder narcose behandelen. Zo merkt u niets van de behandeling.  Tijdens het intake consult wordt er met u gesproken over uw wensen en wat voor behandelmogelijkheden er voor u zijn. Samen kijken wij naar de behandeling die het beste bij uw situatie past.

Het anesthesieteam

Ons team bestaat uit Paolo Baldussu en Erik Kessens.

Paolo Baldussu:
– Anesthesioloog, aandachtsgebied chronische pijngeneeskunde
– Studie geneeskunde: Universiteit Maastricht
– Specialisatie anesthesioloog: Erasmus MC Rotterdam
– BIG registratie 29060364201
– AGB code 03049157

Erik Kessens:
– Gediplomeerd anesthesie verpleegkundige
– Studie: anesthesie verpleegkundige & verpleegkunde
– Veel ervaring als anesthesieverpleegkundige

Andere mogelijkheden

Als u liever niet onder volledige narcose gaat, zijn er natuurlijk ook nog andere opties. We kunnen gebruik maken van rustgevende medicatie, denkt u hierbij aan medicatie waardoor u alles wat minder bewust meemaakt. Hierdoor wordt de stress onderdrukt en verloopt een behandeling vaak al veel soepeler. Tijdens een vrijblijvend intake consult bespreken we graag de opties met u.

Eigen tandarts?

Heeft u een eigen tandarts? Geen probleem u kunt ook voor eenmalige behandelingen bij ons terecht, het is dan wel van belang dat wij een gedetailleerde verwijzing incl. röntgenfoto’s ontvangen van uw tandarts.

Na de behandeling in onze praktijk maken wij een behandelverslag wat wij aan uw tandarts toesturen zodat hij/zij op de hoogte is van de uitgevoerde behandeling in onze praktijk. Voor de reguliere controles en toekomstige behandelingen kunt u dan weer bij uw eigen tandarts terecht.

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief