Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Volledige narcose

Narcose Tandarts

Bent u bang voor de tandarts? Bij Tandheelkunde Oss kunt u onder volledige narcose behandeld worden, op deze manier merkt u niets van de behandeling. Voor veel angstige patiënten is dit de oplossing om toch de noodzakelijke behandelingen te laten uitvoeren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Volledige narcose bij Tandheelkunde Oss

 • Uw wens staat centraal
 • Grondige analyse
 • Behandelingen op elke leeftijd
 • Voor patiënten uit heel NL

Angst Tandarts

Veel mensen zeggen bang te zijn voor de tandarts of de behandeling. Ongeveer 800.000 Nederlanders ervaren zoveel angst dat ze niet meer naar de tandarts durven te gaan. Dit kan komen door (negatieve) ervaringen, vaak in uw jeugd, of andere medische ervaringen. Maar ook negatieve informatie van uw familie, vrienden of kennissen kunnen u bang maken.

Wilt u weten hoeveel angst u heeft voor de tandarts?

Narcose behandeling

Bent u zo angstig dat u liever de tandarts ontwijkt? Of blijkt u score uit de test erg hoog te zijn? Bij Tandheelkunde Oss kunnen we u onder narcose behandelen. Zo merkt u niets van de behandeling.  Tijdens het intake consult wordt er met u gesproken over uw wensen en wat voor behandelmogelijkheden er voor u zijn. Samen kijken wij naar de behandeling die het beste bij uw situatie past.

Durf uzelf en uw angst serieus te nemen. U bent niet alleen!

Wij behandelen u ook graag tegen uw tandartsangst. Kijk daarvoor op deze pagina.

Het anesthesieteam

Maak kennis met ons anesthesieteam, Baldussu en Erik Kessens:

Paolo Baldussu:
– Anesthesioloog, aandachtsgebied chronische pijngeneeskunde
– Studie geneeskunde: Universiteit Maastricht
– Specialisatie anesthesioloog: Erasmus MC Rotterdam
– BIG registratie 29060364201
– AGB code 03049157

Erik Kessens:
– Gediplomeerd anesthesie verpleegkundige
– Studie: anesthesie verpleegkundige & verpleegkunde
– Veel ervaring als anesthesieverpleegkundige

Patiënten die éxtra zorg nodig hebben

Door personeelstekorten in de zorg, zijn er vaak lange wachtlijsten voor behandelingen in ziekenhuizen. De situatie is niet wenselijk voor patiënten die extra zorg nodig hebben, maar die nu nóg langer moeten wachten tot ze geholpen kunnen worden. Uitgestelde zorg moet worden ingehaald, maar met een volledig bezette capaciteit is dat praktisch vaak onmogelijk om dat in het eigen ziekenhuis te realiseren.

Bij Tandheelkunde Oss kunnen nu ook patiënten die éxtra zorg nodig hebben of alleen in het ziekenhuis behandeld mogen worden terecht voor Tandheelkundige behandelingen. Hiervoor kunnen we een afspraak maken bij een extern behandelcentrum in de Victoriakliniek in Zierikzee: VinciMed. Patiënten die iets meer zorg nodig hebben na de operatie, kunnen hier naar de PACU (een soort Intensive Care). Door deze voorziening kunnen wij alle patiënten goed en veilig behandelen. Ook patiënten die normaal gesproken niet buiten het ziekenhuis geholpen kunnen of mogen worden.

Een OK + OK-team huren bij VinciMed

Tandheelkunde Oss en ons anesthesieteam van VinciMed bieden een oplossing voor de oplopende wachtlijsten en werkdruk in uw ziekenhuis. Bij VinciMed krijgt Tandheelkunde Oss de mogelijkheid om voor een dag(deel) een klasse 1 OK + OK-team te huren om daar onze patiënten te helpen die al lang wachten op een operatie. VinciMed biedt de patiënt vervolgens de luxe om in een prettige hotelachtige omgeving te herstellen, uiteraard onder de zorg van eersteklas, ervaren en toegewijd medisch personeel.

Bekijk de website van VinciMed en neem direct contact op voor meer informatie.

Andere mogelijkheden

Als u liever niet onder volledige narcose gaat, zijn er natuurlijk ook nog andere opties. We kunnen gebruik maken van rustgevende medicatie, denkt u hierbij aan medicatie waardoor u alles wat minder bewust meemaakt. Hierdoor wordt de stress onderdrukt en verloopt een behandeling vaak al veel soepeler. Tijdens een vrijblijvend intake consult bespreken we graag de opties met u.

Neem contact op!

  Eigen tandarts?

  Heeft u een eigen tandarts? Geen probleem u kunt ook voor eenmalige behandelingen bij ons terecht, het is dan wel van belang dat wij een gedetailleerde verwijzing incl. röntgenfoto’s ontvangen van uw tandarts.

  Na de behandeling in onze praktijk maken wij een behandelverslag wat wij aan uw tandarts toesturen zodat hij/zij op de hoogte is van de uitgevoerde behandeling in onze praktijk. Voor de reguliere controles en toekomstige behandelingen kunt u dan weer bij uw eigen tandarts terecht.

  Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

  » Aanmelden nieuwsbrief