Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Cosmetisch

Cosmetische tandheelkunde

De mond, het gebit en de glimlach zijn opvallende kenmerken van het gezicht. We kunnen ons dan ook behoorlijk onzeker voelen, wanneer ons gebit de nodige onregelmatigheden vertoont. In dat geval kan een cosmetische ingreep de oplossing zijn. Immers, waarom zou u wel een botoxbehandeling of ooglidcorrectie ondergaan en het gebit links laten liggen? Bij Tandheelkunde Oss kunt u uw gebit cosmetisch verfraaien. Onze professionele tandartsen maken een grondige analyse op basis van uw wensen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Gebit verfraaien

Het is tegenwoordig mogelijk om met betrekkelijk eenvoudige middelen het gebit te verfraaien. Zo werken wij in onze kliniek louter met tandkleurige vullingen. Mocht u nog oude (grauwkleurige) amalgaamvullingen hebben, dan kunnen wij deze op een eenvoudige wijze vervangen door witte porselein- of harsvullingen.

Tanden bleken
Met een bleaching behandeling zorgen wij voor een opvallende verbetering bij verkleurde of gevlekte tanden. Lees hier meer over de behandeling tanden bleken.

Kronen en facings
Afgebrokkelde of onregelmatige tanden kunnen worden voorzien van kronen en/of facings. Wij werken in onze praktijk uitsluitend met porseleinen facings.

Daarnaast kunnen we scheve tanden netjes rechtzetten met een beugel. Ontbrekende tanden of kiezen vervangen we desgewenst door een brug of implantaten. Zelfs teruggetrokken tandvlees kan worden behandeld, zodat de tandwortels niet meer bloot liggen.

Een prachtige lach

U zult begrijpen dat cosmetische tandheelkunde maatwerk is. Aan ons de taak om uw wensen te vertalen naar een behandeling die het best past bij uw gebit. Uiteindelijk kunnen veel technieken worden gecombineerd voor een optimaal esthetisch en functioneel resultaat.
Door allerlei ontwikkeling op tandheelkundig gebied is een prachtige lach voor steeds meer mensen een haalbaar en betaalbaar doel. Bent u onzeker over uw gebit en denkt u dat cosmetische tandheelkunde ook úw zelfvertrouwen kan versterken? Maak dan een afspraak met een van onze gespecialiseerde tandartsen en laat u informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op!

    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief