Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

SureSmile Aligners – Onzichtbare Beugel

Stel jouw vraag via Whatsapp

SureSmile® Aligners – Onzichtbare beugel

Bent u geïnteresseerd in SureSmile® Aligners? In onze kliniek staan aandacht voor de cliënt én comfortabele behandelmogelijkheden centraal. Daarom werken we bij Tandheelkunde Oss met de nieuwste, onzichtbare beugels van SureSmile® Aligners. Deze onzichtbare beugels hebben een lasergesneden en nauwkeurige pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de SureSmile® aligners comfortabel zitten en de mensen in je omgeving nauwelijks merken dat u een beugel draagt. U heeft dus geen ingewikkelde beugelframes nodig. In plaats daarvan krijgt u een vrijwel onzichtbare en uitneembare beugel voor een stralend gebit.

Wat zijn SureSmile® Aligners?

Met SureSmile® bieden wij u een tandheelkundige behandeling gericht op het corrigeren van uw gebit. De SureSmile® Aligners veranderen je tanden geleidelijk van stand. Door middel van het dragen van de reeks transparante, op maat gemaakte, uitneembare hoesjes verandert de stand. SureSmile® Aligners zijn een comfortabel alternatief voor de vaste slotjes beugels. De Aligners bevatten geen metalen-, keramische slotjes en draden zoals bij traditionele vaste beugels. De Aligners zijn uitneembaar, waardoor u uw gebit makkelijk kunt reinigen. Doordat de beugel transparant is, zal uw omgeving nauwelijks merken dat u deze beugel draagt.

SureSmile onzichtbare beugel

Onzichtbare beugels van SureSmile® Aligners verkrijgbaar bij Tandheelkunde Oss.

Hoe werken SureSmile® Aligners?

SureSmile® is een behandeling waarmee je tanden geleidelijk recht gezet worden. De reeks doorzichtige, op maat gemaakte, uitneembare hoesjes (aligners) zal de stand van de tanden veranderen. Met behulp van de geavanceerde en nauwkeurige digitale behandelingssoftware van SureSmile® bepalen wij je behandelingsopties. Er komen hier geen metalen slotjes of draden aan te pas zoals bij traditionele beugel behandelingen. 

Een onzichtbare beugel bij Tandheelkunde Oss? Het begin is eenvoudig:

 1. Vraag bij Tandheelkunde Oss vandaag nog naar SureSmile® Aligners. Jouw tandarts bepaalt dan of u met SureSmile® Aligners een stralende lach kunt behalen.
 2. Vervolgens maken we een digitale scan voor een efficiënt, optimaal en op maat gemaakt behandelplan. U hoeft daardoor niet meer te happen.
 3. SureSmile® clear aligners worden speciaal voor u ontworpen én met precisie op maat gemaakt.  
 4. Daarna kunt u beginnen met uw behandeling! Wij geven u de benodigde instructies voor het gebruik van deze onzichtbare beugel. Haal snel uw eerste set SureSmile® Aligners op.

U bent klaar om een behandeling te starten naar een mooie, gezonde en stralende lach! Zet ook deze eerste stap naar een meer zelfverzekerde en gezonde glimlach met een onzichtbare beugel.

Wat krijgt u bij SureSmile® Aligners?

Patiënten die kiezen voor SureSmile®, zullen een reeks doorzichtige, ultramoderne, uitneembare aligners dragen. Hiermee worden de tanden in een aantal weken of maanden recht gezet. Deze aligners zijn gemaakt van elite Essix® Plastics en bewegen de tanden op hun plaats door de juiste hoeveelheid kracht op het juiste moment op de juiste tand uit te oefenen. Het resultaat? Een unieke gezonde stralende lach.

Kosten van SureSmile® Aligners

De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de tandcorrecties en het verdere behandelplan. Deze kosten kunt u opvragen bij onze tandartsen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Voordelen SureSmile® Aligners

 1. Onopvallend: uw omgeving ziet deze onzichtbare SureSmile® beugel niet. Daarom zal niemand merken dat u een beugel draagt.
 2. Uitneembaar: tijdens de behandeling kan u uw onzichtbare beugel eenvoudig eruit halen. Bijvoorbeeld als u iets gaat eten of drinken.
 3. Comfortabel: u voelt deze beugel niet zitten.

Meer weten over SureSmile® Aligners? Bekijk de meest gestelde vragen.

suresmile aligners onzichtbare beugel

Neem contact op!


  Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

  » Aanmelden nieuwsbrief