Ervaringen

We zijn benieuwd naar je ervaring met Tandheelkunde Oss!

Onze tandartsenpraktijk stelt jullie mening erg op prijs! Help ons en andere patiënten door je waardering te plaatsen op de website van Zorgkaart Nederland. Het kost slechts een paar minuten om cijfers te geven, deze toe te lichten en de waardering te versturen.

» Deel hier je ervaring!

Hele fijne rustige tandarts die de tijd neemt. En de assistentes zijn ook erg aardig.

Facebook, geplaatst op 09-03-2018

Fijne praktijk! Was het rijden vanuit het uiterste Zuiden meer dan waard!

Facebook, geplaatst op 25-02-2020

Zeer goed geholpen, zeer tevreden

Facebook, geplaatst op 10-10-2020

Fijne tandarts en personeel, leggen alles goed uit en je kunt altijd bellen. Top!

Facebook, geplaatst op 24-02-2021

Vriendelijk personeel en een fijne ervaring tijdens controle.

Facebook, geplaatst op 06-04-2021
In 2019 een paar behandelingen gehad tegen paradontitis en nu nog heel tevreden bedankt.
Facebook, geplaatst op 01-09-2021

Ik ben zeer tevreden over zowel behandeling als benadering. Een veilige en professionele omgeving waar duidelijke uitleg over de behandeling gegeven wordt.

Google, geplaatst op 01-07-2015

Goed, snel en prettig! Zeer modern en leuk team.

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 07-01-2015

Een hele fijne ervaring omdat ik naar twintig jaar ben over gestapt naar deze tandarts!

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 19-01-2015

Ik heb al paar jaar zeer goede ervanring bij tandheelkunde Begijnestraat. Ze zijn altijd even vriendelijk.Je krijgt een goed advies.

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 05-02-2015

Zeer vakkundige tandarts en goed personeel

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 07-02-2015

Aardige, attente en meedenkende tandarts en medewerkers. Ook bij een prothese krijgt men persoonlijke aandacht. Geen standaard prothese.Maar één die bij je past!

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 23-06-2015

Aardige, attente en meedenkende tandarts en medewerkers. Ook bij een prothese krijgt men persoonlijke aandacht. Geen standaard prothese.Maar één die bij je past!

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 30-06-2015

Open communicatie (eerlijk en duidelijk in hun mening en vertellen alvorens en tijdens een behandeling wat er gebeurt), directe inzage in kosten behandeling, schone ruimten, vriendelijk personeel, komen rustig en vakbekwaam over.

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 13-01-2016

Kundig en vriendelijk personeel. Snel en doeltreffende service.

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 13-01-2016

Ik heb een implantaat behandeling gehad, zeer goed bevallen, heldere uitleg gekregen mbv computerbeelden, erg duidelijk.Heb inmiddels m’n kroon en kan weer lachen zonder me te schamen!

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 12-04-2019

Zeer gespecialiseerde tandarts en personeel. Ben bij diverse tandartsen geweest waar ik gewoonweg niet tevreden over was. Deze tandarts in Oss weet precies wat hij doet, juiste diagnose, juiste behandeling. Als u voor deze tandarts kiest zult u nooit spijt krijgen. Zij konden mij vertellen wat ik 10 jaar geleden had moeten weten en daaropvolgend het juiste advies en behandeling. Ze hebben alles uit de kast gehaald om mij te helpen, heel erg bedankt lieve mensen! Een tien met een griffel want hoger kon het niet, hahahaha!

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 18-03-2020

ik ben 100 % tevreden, zijn allemaal heel vriendelijk en leggen alles heel goed en op een vriendelijke manier uit. Zorgen dat je tijdens de behandeling zo min mogelijk pijn hoeft te lijden Een aanrader om bij Tandheelkunde Oss behandeld te worden. Toppy

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 12-04-2021

In deze tandartspraktijk wordt je op een correcte en vriendelijke wijze door de medewerkers benaderd en de behandeling wordt op zeer professionele met uitmuntende kennis van zaken uitgevoerd

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 14-04-2021

Vriendelijke dames, er wordt naar je geluisterd en vragen worden goed beantwoord en als je het niet snapt nogmaals uitgelegd. Goede service, je hoeft niet lang te wachten om een afspraak te maken.

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 23-02-2022

Mooie prothese en vriendelijke medewerkers. Aandacht voor de mens.

Zorgkaart Nederland, geplaatst op 24-02-2022
Fijne tandarts, ik wilde graag een beugel om mijn tanden recht te laten zetten, ik heb me aangemeld bij tandheelkunde oss en ik kon al vrij snel terecht. Alles werd duidelijk uitgelegd met behulp van plaatjes op de Ipad en ik kreeg een duidelijke offerte die ik kon overleggen met mijn zorgverzekering. Inmiddels is mijn beugel geplaatst en de behandeling verloopt erg goed!
Independer, geplaatst op 11-10-2013
Na mijn verhuizing moest ik op zoek naar een nieuwe tandarts ik kwam via kennissen bij deze tandarts en heb een afspraak gemaakt. Er werd ruim tijd genomen tijdens mijn eerste bezoek, werd vriendelijk te woord gestaan door assistenten en de tandarts. Wat ook erg prettig is dat er water staat in de wachtkamer en er hangt een tv voor ontspanning toch wel prettig als je even moet wachten dat je naar een leuk filmpje van mr. bean kunt kijken.
Independer, geplaatst op 08-03-2014
Ik heb erg goede ervaringen, ben al vanaf 2007 bij Tandarts Westbroek onder behandeling. Nu was er helaas een kies getrokken en wilde ik hier vervanging voor hebben, tandarts Westbroek heeft meerdere mogelijkheden met mij besproken en uiteindelijk gekozen voor een implantaat met kroon. De behandeling is inmiddels helemaal klaar en ik heb weer een mooie kies.
Independer, geplaatst op 20-11-2014
Ik ben naar deze praktijk overgestapt omdat ik angst heb gekregen voor mijn vorige tandarts. Vooraf heb ik duidelijk aangegeven wat mijn angsten waren en hier is goed op ingespeeld. Ook toen mijn laatste twee verstandskiezen verwijderd moesten worden ( de eerste twee waren verwijderd bij de vorige tandarts en ook meteen de aanleiding voor mijn angst ) is hier goed mee omgegaan. Bij beide kiezen even wat last gehad maar dr. Westbroek weet duidelijk waar hij mee bezig is. Ook al zal een bezoek aan de tandarts nooit een hobby worden, ik voel me gerust in deze praktijk!
Independer, geplaatst op 01-12-2014
We hebben ervaring met andere tandartsen en deze is in dat verband een verademing. Heel rustig en nauwkeurig. De behandelingen zijn fantastisch en de prijs is redelijk. Wij zijn heel blij dat we zijn overgestapt.
Independer, geplaatst op 01-12-2014

Independer

Ik Vindt het een prettige praktijk die naar mijn mening deskundige vakmensen in dienst heeft en direct de problemen aan pakt , en er niet omhen draaid maar direct een plan van aanpak heeft

Independer, geplaatst op 01-12-2014
Deskundige tandarts die veel patienten in een korte tijd wil behandelen. Het geeft mij geen prettig gevoel als ik steeds moet wachten tijdens een dure behandeling. Bijvoorbeeld bij het zetten van een kroon. Of bepaalde handelingen worden dan door een tandartsassistente gedaan? Geeft mij geen prettig gevoel. Toch fijn als de tandarts dan even komt controleren of het goed gedaan is.
Independer, geplaatst op 03-12-2014

ik was tevreden over de meneer die me hielp. ik ben wat angstig en hij ging er heel goed mee om. ik was van tevoren zenuwachtig maar de volgende keer zal ik minder zenuwachtig zijn omdat ik met een fijn gevoel naar huis ging.

Independer, geplaatst op 13-12-2014
Ben hier nu twee keer geweest en het is een mooie schone praktijk, bij de tijd met apparatuur, vriendelijke mensen .Verder een vakman die niet op jouw geld uit is meer echt eerst een andere mogelijkheid zoekt om jouw kosten laag te houden. Kortom een erg tevreden patiënt.
Independer, geplaatst op 06-02-2015
De praktijk is goed georganiseerd en het maken van afspraken kost geen moeite. Ook bij spoedzaken vinden ze altijd snel een gaatje in de agenda. De behandelingen zijn denk ik goed en pijnloos. Ik heb de indruk dat we hier met een echte vakman van doen hebben. De tandarts is soms wat kort van stof, maar wel bereid om nadere toelichting te geven als je daar om vraagt. Een prijsopgaaf krijg je snel toegestuurd en dan weet je waar je aan toe bent.
Independer, geplaatst op 03-11-2016

Uitstekende praktijk met zeer kundige paradontoloog / tandarts

Uitstekende praktijk, waar het behoud van mijn gebit voorop staat. Ook de kosten zijn erg meegevallen.

Klanten vertellen, geplaatst op 11-02-2021

Zeer tevreden klant.

Zeer goede ervaring met Tandheelkunde Oss. Zowel de tandarts alsmede zijn assistenten zijn zeer deskundig. Wordt tijdens het trajekt van bijv. implantologie heel goed begeleid.

Klanten vertellen, geplaatst op 13-02-2021

Snelle, efficiënte probleemoplosser

Moderne goed geoutilleerde tandartspraktijk. Problemen worden snel en efficiënt opgelost. Vriendelijk en klantgericht. Mis soms visie op de middellange en langere termijn en afstemming hierover.

Klanten vertellen, geplaatst op 13-02-2021

Ik ben tevreden over de behandelingen.

Ben een zeer angstige patiënt en ben goed opgevangen tijdens de gehele behandeling gedurende het hele afgelopen jaar.

Klanten vertellen, geplaatst op 15-02-2021

Goed

Heb goede ervaringen met de tandarts en de assistente, Ze zijn altijd duidelijk en vriendelijk. Altijd een praatje ondanks als ze druk hebben.

Klanten vertellen, geplaatst op 18-03-2021

Duidelijk, eerlijk ,vriendelijk en geruststellend.

Niet weten wat ik allemaal kon verwachten. Mijn gerust gesteld alles duidelijk uitgelegd en netjes geholpen Ben erg tevreden tot nu toe .

Klanten vertellen, geplaatst op 18-03-2021

Heel sterk goed gemotiveerd team van professionele mensen gestuurd door de eigenaar Robert

Als je behanded wordt merk je gelijk dat het gebeurd door zeer goed opgeleide tandartsen onder de supervisie van Robert die niet alleen geld wil verdienen maar investeert in nieuwe apparatuur die de behandeling fijner maken denk aan een laser en een scan apparaat die ik bij andere tandartsen nog niet ben tegen gekomen

Klanten vertellen, geplaatst op 18-03-2021

Fantastisch

Was altijd heel bang voor tandarts Bij jullie voelde ik me meteen goed En nog steeds doen alles rustig en met veel uitleg

Klanten vertellen, geplaatst op 22-03-2021

Bekwaam personeel

Juist en duidelijk behandelplan gekregen voor mijn beugel.

Klanten vertellen, geplaatst op 22-03-2021

Goede tandarts, vriendelijke assistentes en mooie praktijk

Voel me hier altijd welkom, op mijn gemak, persoonlijke benadering en altijd tijd voor een praatje.

Klanten vertellen, geplaatst op 17-09-2021

Top erg blij met het resultaat

Ervaren en vriendelijk behandeld

Klanten vertellen, geplaatst op 21-09-2021

Erg tevreden over de behandeling en advies.

Ben erg tevreden over de behandeling. Ben nogal bang van tandarts en hier is alle begrip voor. Tandarts die weet wat hij doet. Duidelijke afspraken. Vriendelijke assistenten.

Klanten vertellen, geplaatst op 21-09-2021

Goed

Ervaring was goed

Klanten vertellen, geplaatst op 22-09-2021

Top

Zeer goed, voel me veilig. Blij dat ik ooit overstap heb gemaakt

Klanten vertellen, geplaatst op 22-09-2021

Super mensen

Ik vind het super mensen omdat ze heel klantvriendelijk zijn je goed te woord staan en niks is te veel

Klanten vertellen, geplaatst op 22-09-2021

Tot op heden uitstekend

Iedereen in de praktijk is zeer voorkomend en beleefd en je wordt vriendelijk begroet. Ze geven ook een goede uitleg over de behandeling en waar je na de behandeling rekening mee moet houden d.m.v. een mee te geven schriftelijke informatie.

Klanten vertellen, geplaatst op 24-09-2021

“Altijd duidelijkheid over de behandeling, vriendelijke medewerkers en wachten duurt meestal niet zo lang.”

TheFreeman358, geplaatst op 11-01-2019

“Zeer tevreden. Fijne tandarts en medewerkers.”

Macheli Baumann, geplaatst op 30-03-2022

“Bij Team Tandheelkunde Oss staat de cliënt centraal, word je adequaat en klantgericht geholpen. Er is voldoende aandacht voor de de hygiëne.en volgt het team nieuwe technologische tandheelkundige ontwikkelingen op de voet. Ben je bang voor de tandarts schroom niet, maak een afspraak en ontdek zelf dat jij je hier snel op je gemak voelt, al blijft een afspraak maken het meest spannend :)”

Hans Visscher, geplaatst op 23-02-2022

“TOP tandarts, moderne wachtkamer, geen lange wachttijden, verschillende meetapparatuur en fijn dat ik altijd dezelfde tandarts had. Totdat ik helaas ging verhuizen.”

Soumia Evers, geplaatst op 30-03-2021

Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

» Aanmelden nieuwsbrief