Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Orthodontie

Stel jouw vraag via Whatsapp

Het liefst behouden we onze tanden voor het leven, of in elk geval zo lang mogelijk. Een mooie, rechte rij tanden geeft een goed gevoel en een flinke dosis zelfvertrouwen. Onze tandartspraktijk voor orthodontie in Oss kan jou hier bij helpen. Zijn we niet van nature uitgerust met een dergelijk gebit, dan biedt het vakgebied van de orthodontie oplossingen. Het gaat daarbij vooral om het verbeteren van de functionaliteit van het gebit, waardoor kauwen, spreken en slikken makkelijker gaan. Meestal gebeurt dit met behulp van een beugel die je gedurende langere tijd moet dragen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

 

Afwijkingen

Sommige orthodontische afwijkingen zijn een gevolg van het verkeerd groeien van de kaken. Andere afwijkingen hebben te maken met een onregelmatige stand van het gebit, zodat er te weinig of juist te veel ruimte ontstaat voor de tanden en kiezen. In alle gevallen is een grondige analyse van het gebit noodzakelijk, alvorens het behandeltraject te starten. Voor beugels kun je naar de orthodontist of naar de tandarts voor orthodontie, bij onze tandartspraktijk voor orthodontie bent u aan het juiste adres.

Alle leeftijden

In principe is een orthodontische behandeling op elke leeftijd mogelijk. Bij volwassenen is het dragen van een beugel al lange tijd geen uitzondering meer. De meeste behandelingen vinden echter plaats in de leeftijdsgroep van tien tot vijftien jaar. Liefst één op de drie jongeren heeft tegenwoordig een beugel. In onze kliniek kunt u terecht voor een orthodontische behandeling op elke leeftijd.

Wens van de patiënt

Bij al onze behandelingen staat de wens van de cliënt centraal. We kunnen u ruimschoots adviseren over de verschillende mogelijkheden en type beugels zoals de “slotjes”beugel en de “onzichtbare” beugel.

 

kruisbeetmesio_occlusiescheve_tanden

Tandartspraktijk voor orthodontie in Oss

Op zoek naar een flinke dosis zelfvertrouwen en een goed gevoel dankzij een rechte rij tanden? Dan is orthodontie het antwoord, zo kunnen eventuele afwijkingen van de kaken hier ook mee opgelost worden. Op die manier zal de functionaliteit van het gebit stukken makkelijker gaan. Neem gauw contact met ons op wanneer u een rechte rij tanden wenst of graag de functionaliteit van het gebit verbeterd. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Meer informatie over een Hyrax beugel

Meer informatie over de onzichtbare beugel Invisalign

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief