Open bord  Wij treffen aanvullende veiligheidsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Lees op deze pagina meer

Digitale Prothese

Stel jouw vraag via Whatsapp

Nieuw: minder happen met het digitaal ontworpen kunstgebit van AvaDent 3D

Bij Tandheelkunde Oss doen we het voor u! Het beste resultaat en de meest klantvriendelijke omstandigheden staan bij ons daarom hoog in het vaandel. We willen u namelijk graag stralend als een zonnetje weer naar huis sturen!

Het is hierom van belang om ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde nauwlettend te volgen en moderne materialen en technieken te gebruiken. We werken enkel met de meest veilige en efficiënte apparatuur en producten. Daarom werken wij met een totaal nieuw type gebitsprothese: AvaDent 3D Kunstgebit.

Deze prothese wordt digitaal gescand, ontworpen en volledig computergestuurd gefreesd. Het resultaat hiervan is een perfecte pasvorm en kunnen we een loszittend gebit als verleden tijd beschouwen.

De protheses van AvaDent Digital Dentures worden gemaakt met bio-hygiënisch materiaal.U kunt hierdoor onbezorgd praten, lachen en u vrij voelen zoals u dat met uw eigen tanden deed.

Nog meer voordelen 3D Kunstgebit:
• Minder happen, sneller klaar
• Zwarte tandrandjes zijn verleden tijd
• Fris en natuurlijk gevoel dankzij de perfecte pasvorm
• Tot 8 keer sterker
• Normale vergoeding door zorgverzekering

Gecertificeerd behandelaar AvaDent Digital Dentures.
Wij hebben al vele patiënten blij gemaakt dankzij de pasvorm van het AvaDent 3D Kunstgebit. U wordt zorgvuldig en vakkundig een nieuwe gebitsprothese aangemeten. Hierdoor lopen we voorop als praktijk en daar zijn we erg trots op!

avadent-volledige-prothese-info

 

Heeft u nog vragen? Neem contact op!

Kosten Digitale Prothesen

De kosten voor digitale prothesen zijn bij alle tandheelkundige zorgaanbieding in Nederland hetzelfde. De kosten voor digitale prothesen worden namelijk gebaseerd op dezelfde prijslijst.  Toch is het vaak nog niet eenvoudig om inzicht te krijgen in de totaalkosten van een behandeling. Wij begrijpen dat het wel zo prettig is om voorafgaand aan een behandeling een indicatie voor de kosten voor digitale prothesen behandeling te ontvangen.

Bij Tandheelkunde Oss hanteren wij de volgende start tarieven/kosten voor digitale prothesen:

  • 3D Prothese onder- en bovenkaak | va. € 1.300,-

Deze kosten zijn opgebouwd op basis van de volgende tarieven voor digitale prothesen uit de algemene tandartsprijslijst 2021.

Kosten prothese onder- en bovenkaak

Code Element Aantal Verrichting Bedrag
P14 2 Afdruk + randopbouw. voll. Proth 132,64
P43 1 Beetbepaling met waswallen 36,18
P17 1 Pijlpuntregistratie 60,29
P37 1 Frontopstelling in aparte zitting 36,18
P30 ## 1 Volledige prothese 391,9
Materiaal-/techniekkosten 650
Totaal €1307,19

 

Benieuwd naar een volledig overzicht van de kosten van digitale prothesen? Alle tandheelkundige zorgaanbieders in Nederland hanteren dezelfde prijslijst. Voor meer informatie over de kosten voor implantaten kunt u contact met ons opnemen via 0412-624443  of maak vrijblijvend een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen. Wij stellen graag een kostenbegroting voor behandeling van implantaten met u op.

*Let op: de kosten voor implantaten in bovenstaand overzicht zijn een indicatie van de tarieven voor digitale prothesen. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief