Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Klikgebit

Stel jouw vraag via Whatsapp

Een klikgebit is een kunstgebit dat vastklikt op 2, 4 of 6 implantaten, in de onderkaak doorgaans op 2 implantaten en in de bovenkaak doorgaans op 4 implantaten. Op de implantaten wordt een constructie gemaakt waar het gebit op vast klikt, vandaar de naam klikgebit. Voor klikgebit Oss bent u bij Tandheelkunde Oss aan het juiste adres.

 

Behandelverloop

We starten met het klinisch en röntgenologisch onderzoek, dat wil zeggen, we kijken in uw mond en we maken röntgenopnamen om te beoordelen of implantologie mogelijk is. Aan de hand van dit onderzoek dienen wij een aanvraag in bij uw zorgverzekeraar, wanneer deze een goedkeuring geeft kunnen we starten met behandeling. De implantaten worden onder plaatselijke verdoving geplaatst, die na 3 tot 6 maanden zijn vastgegroeid in de kaak. Bij een goede mondhygiëne en regelmatige controle bij de tandarts kunnen de implantaten jarenlang meegaan. Een klikgebit Oss is ideaal wanneer u een constructie wilt maken op het gebit.

Video – Behandeling Klikgebit

Benieuwd naar hoe de behandeling voor een Klikgebit verloopt bij Tandheelkunde Oss? Bekijk de onderstaande video.

Wij vinden het belangrijk om ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde nauwlettend te volgen en moderne materialen en technieken te gebruiken. We werken enkel met de meest veilige en efficiënte apparatuur en producten. Daarom werken wij met een totaal nieuw type gebitsprothese: AvaDent 3D Kunstgebit. Deze prothese wordt digitaal gescand, ontworpen en volledig computergestuurd gefreesd. Het resultaat hiervan is een perfecte pasvorm en kunnen we een loszittend gebit als verleden tijd beschouwen. De protheses van AvaDent Digital Dentures worden gemaakt met bio-hygiënisch materiaal.U kunt hierdoor onbezorgd praten, lachen en u vrij voelen zoals u dat met uw eigen tanden deed.

Klikgebit bovenkaak & onderkaak

Bij een klikgebit wordt er dus een constructie gemaakt op uw gehele gebit waar je het kunstgebit op vast kunt klikken. Vandaar de naam klikgebit. Voor een klikgebit bent u bij Tandheelkunde Oss aan het juiste adres. Wij kijken met zorg naar uw gebit en bespreken duidelijk wat u te wachten staat.

Kosten klikgebit

Aan deze behandeling zijn kosten verbonden in de vorm van een eigen bijdrage en het wettelijk verplicht eigen risico. Wij kunnen een overzicht voor u maken waarop de kosten voor uw eigen bijdrage staan vermeldt.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis intake gesprek aan bij Tandheelkunde Oss en bekijk samen met ons de mogelijkheden.

Onze gespecialiseerde tandartsen maken op basis van uw wensen een grondige analyse zodat u gegarandeerd tevreden zult zijn met het resultaat.

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief