Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Tanden bleken

Stel jouw vraag via Whatsapp

Tanden bleken bij Tandheelkunde Oss? In onze praktijk werken wij enkel met de beste bleekgel in combinatie met de beste bleekapparatuur, de ZOOM Power Bleek. Dit kostbare apparaat is ontwikkeld en gepatenteerd door Philips Health Care, wereldmarktleider op dit gebied. De ZOOM bleekgel en lamp, behalen sensationele resultaten voor optimaal resultaat bij het tanden bleken Oss.

Bleekbehandeling is inclusief bleekmallen en bleekgel voor thuis om het resultaat bij te houden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

 

Het tanden bleken gaat als volgt

  1. In voorbereiding op het bleken, dekken we eerst al het zachte weefsel af. Deze bescherming zorgt ervoor dat de bleekgel enkel op uw tanden actief is. Als extra bescherming krijgt u ook nog een speciale bril op.
  2. Na het afdekken van het zachte weefsel, wordt de bleekgel aangebracht op de tanden.
  3. Om het effect van de bleekgel te optimaliseren en een optimaal resultaat te behalen, belichten we uw tanden tijdens de behandeling met de ZOOM lamp van Philips. Het licht van de ZOOM lamp helpt bij het ​​activeren van de waterstofperoxide in de bleekgel, de basis van het tanden bleken. Bij de afbraak van deze stof, komt zuurstof vrij dat door uw tandglazuur ook het binnenste van uw tanden (de dentine) indringt. De moleculaire werking zorgt ervoor dat de verkleuringen worden afgebroken, zonder dat de structuur van de tanden aangetast wordt. Met het ZOOM systeem worden, in slechts één behandeling van 60 minuten, de verkleuringen van uw glazuur teniet gedaan en het tandbeen lichter gemaakt. De ZOOM lamp verstrekt het effect van de bleekgel, waardoor de tanden acht tot negen tinten lichter kunnen worden.
  4. Na de behandeling volgt nog een fluoride behandeling om de gevoeligheid van de tanden te verminderen en deze optimaal te beschermen.

Zien hoe de bleekbehandeling verloopt?

 

Het resultaat van tanden bleken

Het effect van onze tanden bleken Oss is verbluffend en blijft gedurende twee à drie jaar zichtbaar. De duur van het resultaat is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid koffie, thee en rode wijn die u drinkt en de hoeveelheid die u rookt. Uw tanden zullen na verloop van tijd, langzamerhand weer verkleuren en zal er in de toekomst eventueel opnieuw een bleekbehandeling moeten worden uitgevoerd.

Kronen, bruggen, facings & vullingen

Kronen, Bruggen, facings en vullingen worden niet gebleekt. Dit zijn geen natuurlijke organisme en reageren niet of anders op de bleekgel en ZOOM lamp. Raadpleeg uw tandarts voor u met het bleken begint, om een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen.

Tanden bleken Oss

Iedereen wil stralend witte tanden, gelukkig is er Tandheelkunde Oss die dit mogelijk kan maken. Zo gebruiken wij de beste bleekgel en bleekapparatuur. Zo weet u zeker dat u weggaat met een stralende en witte glimlach. Met ZOOM Power Bleek behalen wij sensationele resultaten bij het tanden bleken Oss. Wilt u onze praktijk ook verlaten met een schitterende en oogverblinde glimlach? Neem dan gauw contact met ons op en maak een afspraak.

Kosten tandbleekbehandeling

De kosten zijn bij alle tandheelkundige zorgaanbieding in Nederland hetzelfde. De kosten worden namelijk gebaseerd op dezelfde prijslijst.  Toch is het vaak nog niet eenvoudig om inzicht te krijgen in de totaalkosten van een behandeling. Wij begrijpen dat het wel zo prettig is om voorafgaand aan een behandeling een indicatie voor de kosten voor tanden bleken te ontvangen.

Bij Tandheelkunde Oss hanteren wij de volgende start tarieven/kosten voor tanden bleken. Deze kosten zijn opgebouwd op basis van de volgende tarieven voor digitale prothesen uit de algemene tandartsprijslijst 2023.

Kosten Tanden Bleken

Kosten Tanden Bleken in-office met Philips “ZOOM”

CodeElementAantalVerrichtingBedrag
E97BK1Uitwendig bleken “Zoom”€ 83,12
Materiaal-/techniekkosten€ 40,86
E97OK1Uitwendig bleken “Zoom”€ 83,12
Materiaal-/techniekkosten€ 40,86
M033Gebitsreiniging: (15)€ 44,73
Totaal€292,69

 

Kosten Thuis bleken

CodeElementAantalVerrichtingBedrag
E97BK1Thuisbleken€ 70,00
1Materiaal-/techniekkosten (Bleekspuitjes) € 12,50
E97OK1Thuisbleken€ 70,00
1Materiaal-/techniekkosten (Bleekspuitjes) € 12,50
M033Gebitsreiniging: (€ 13,84 per keer)€ 44,73
Totaal€ 209,73


*Let op: de kosten in bovenstaand overzicht zijn een
indicatie van de tarieven voor tanden bleken. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Bekijk ook onze andere behandelingen!

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief