Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Tanden bleken

Tanden bleken bij Tandheelkunde Oss

In onze praktijk werken wij enkel met de beste bleekgel in combinatie met de beste bleekapparatuur, de ZOOM Power Bleek. Dit kostbare apparaat is ontwikkeld en gepatenteerd door Philips Health Care, wereldmarktleider op dit gebied. De ZOOM bleekgel en lamp, behalen sensationele resultaten voor optimaal resultaat bij het tanden bleken Oss.

Bleekbehandeling is inclusief bleekmallen en bleekgel voor thuis om het resultaat bij te houden.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Contact opnemen

Het tanden bleken gaat als volgt

 1. In voorbereiding op het bleken, dekken we eerst al het zachte weefsel af. Deze bescherming zorgt ervoor dat de bleekgel enkel op uw tanden actief is. Als extra bescherming krijgt u ook nog een speciale bril op.
 2. Na het afdekken van het zachte weefsel, wordt de bleekgel aangebracht op de tanden.
 3. Om het effect van de bleekgel te optimaliseren en een optimaal resultaat te behalen, belichten we uw tanden tijdens de behandeling met de ZOOM lamp van Philips. Het licht van de ZOOM lamp helpt bij het ​​activeren van de waterstofperoxide in de bleekgel, de basis van het tanden bleken. Bij de afbraak van deze stof, komt zuurstof vrij dat door uw tandglazuur ook het binnenste van uw tanden (de dentine) indringt. De moleculaire werking zorgt ervoor dat de verkleuringen worden afgebroken, zonder dat de structuur van de tanden aangetast wordt. Met het ZOOM systeem worden, in slechts één behandeling van 60 minuten, de verkleuringen van uw glazuur teniet gedaan en het tandbeen lichter gemaakt. De ZOOM lamp verstrekt het effect van de bleekgel, waardoor de tanden acht tot negen tinten lichter kunnen worden.
 4. Na de behandeling volgt nog een fluoride behandeling om de gevoeligheid van de tanden te verminderen en deze optimaal te beschermen.
 • Uw wens staat centraal
 • Grondige analyse
 • Behandelingen op elke leeftijd
 • Voor patiënten uit heel NL

Zien hoe de bleekbehandeling verloopt?

Kosten tandbleekbehandeling

De kosten zijn bij alle tandheelkundige zorgaanbieding in Nederland hetzelfde. De kosten worden namelijk gebaseerd op dezelfde prijslijst.  Toch is het vaak nog niet eenvoudig om inzicht te krijgen in de totaalkosten van een behandeling. Wij begrijpen dat het wel zo prettig is om voorafgaand aan een behandeling een indicatie voor de kosten voor tanden bleken te ontvangen.

Bij Tandheelkunde Oss hanteren wij de volgende start tarieven/kosten voor tanden bleken. Deze kosten zijn opgebouwd op basis van de volgende tarieven voor digitale prothesen uit de algemene tandartsprijslijst 2023.

Geen items beschikbaar

Het resultaat van tanden bleken

Het effect van onze tanden bleken Oss is verbluffend en blijft gedurende twee à drie jaar zichtbaar. De duur van het resultaat is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid koffie, thee en rode wijn die u drinkt en de hoeveelheid die u rookt. Uw tanden zullen na verloop van tijd, langzamerhand weer verkleuren en zal er in de toekomst eventueel opnieuw een bleekbehandeling moeten worden uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

 • Is tanden bleken veilig?

  Ja, tanden bleken bij Tandheelkunde Oss wordt uitgevoerd door gekwalificeerde tandheelkundige professionals en is over het algemeen veilig. We volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is voor onze patiënten.

 • Wat zijn de kosten voor tanden bleken bij Tandheelkunde Oss?

  De kosten zijn bij alle tandheelkundige zorgaanbieding in Nederland hetzelfde. De kosten worden namelijk gebaseerd op dezelfde prijslijst.

Neem contact op!

  Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

  » Aanmelden nieuwsbrief