Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Wat zijn de kosten van SureSmile Aligners?

Zoals iedere orthodontische behandeling zijn de kosten afhankelijk van de complexiteit van de tandcorrecties en het verdere behandelplan. Kosten kunt u opvragen bij onze tandartsen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bewaar uw SureSmile Aligners in de bewaarbox wanneer u deze niet draagt. Dit helpt om ze te beschermen tegen verlies of beschadiging. Er zijn twee bewaarboxen in uw pakket bijgesloten. Bij ontvangst van uw aligner pakket zal uw behandelaar u voorzien van gebruikers informatie.

Het is belangrijk om tijdens de hele behandeling de aligners fris en schoon te houden. Onjuiste verzorging van uw aligners kan ertoe leiden dat bacteriën zich verzamelen, die leiden tot een slechte adem en zelfs tandbederf. Blijf poetsen en flossen zoals u gewend bent. Het maakt niet uit hoe uw dagelijkse routine is, onze producten maken het gemakkelijk om uw aligners te verzorgen.

Het is wel goed om te weten dat een te grondige schoonmaak uw aligners kan beschadigen. Gebruik geen tandenborstel en tandpasta, mondwater, zeep of heet water hiervoor. Wij bieden de juiste producten aan voor de schoonmaak van uw SureSmile Aligners!

veelgemaaktfoutenSureSmileAligners

Lees meer over de verzorging van uw SureSmile Alginers!

Met een clear aligner behandelingen kunt u blijven eten wat u wilt. Aligners zijn namelijk makkelijk uitneembaar. Het is raadzaam aligners altijd te verwijderen voor alle maaltijden en snacks. Kauwgum wordt afgeraden tijdens het dragen; het kan aan de aligners blijven kleven. Draag geen aligners wanneer u warme, zoete of gekleurde vloeistoffen drinkt. Warme vloeistoffen, zoals koffie of soep, kunnen uw aligners vervormen.

Uw behandelaar zal aangeven welke aligner(s) op welk moment gedragen moet worden. Elke aligner is gegraveerd met de eerste vier letters van uw naam, een “B” voor de boventanden of een “O” voor de ondertanden. Hierna volgt het stadiumnummer.

De behandelingsduur is afhankelijk van het uiteindelijk gewenste behandelresultaat. Aligners werken niet doeltreffend wanneer je ze niet voldoende draagt! Draag de aligners daarom ook volgens de instructies van de behandelaar, doorgaans 20-22 uur per dag (ook tijdens het slapen). De aligners worden gemiddeld tussen de 1 a 2 weken gedragen voor deze wordt vervangen door de volgende in de serie aligners, iedere volgende aligner zal jouw dichter bij jouw eindresultaat brengen.

De behandelingsduur is afhankelijk van de complexiteit van de behandeling en is vaak vergelijkbaar met die van traditionele beugels. De behandelaar kan na het behandelvoorstel aangeven hoelang de behandeling ongeveer zal duren.

Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

» Aanmelden nieuwsbrief