Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Prophylaxis

Iedereen kent het belang van een goede mondhygiëne. Het zorgt voor een schoon gebit en frisse adem en helpt aandoeningen aan het gebit en tandvleesontstekingen mee voorkomen. Je kunt terecht bij de tandarts voor profylaxe, maar ook onze mondhygiënisten kunnen u helpen, adviseren en behandelen bij problemen op het gebied van mondhygiëne. 

Reiniging
Een zeer doeltreffende profylactische ingreep is het reinigen van het gebit. Daarbij worden tandaanslag en tandsteen verwijderd. Om het oppervlak van de tand of kies niet te beschadigen, werken we hierbij met ultrasone golven. Door vervolgens de tanden en kiezen te polijsten, voorkomen we dat er snel daarna opnieuw aanslag optreedt.

Individuele risico’s
Naast een doelgerichte aanpak op het gebied van profylaxe, stellen wij ook uw individuele risico op cariës en parodontitis vast. Wanneer u de oorzaken van bepaalde aandoeningen kent, kunt u immers beter te werk gaan bij het voorkomen ervan.

U krijgt uitgebreide informatie over verschillende vormen van gebitsverzorging, die precies zijn afgestemd op uw individuele problematiek. Ook krijgt u concrete producten aanbevolen die u thuis kunt gebruiken.

 

Want to stay up to date on Tandheelkunde Oss?

Sign up for our newsletter!

» Sign up