Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Invoices via anders

U ontvangt de facturen voortaan ‘Anders’! 

Onze facturen worden vanaf september 2018 verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed. 

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring ontvangt u per e-mail. Nadat u een aantal gegevens heeft ingevoerd, wordt er per SMS een toegangscode naar uw mobiele telefoon verstuurd. Het is dan ook van belang dat uw zorgverlener over uw juiste e-mailadres en 06-nummer beschikt. Indien u de factuur liever per post ontvangt, kunt u dat aan de balie doorgeven. Hier kunt u ook een handig kaartje krijgen waarop u al uw gegevens kunt invullen. Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van Anders Medical Factoring, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt.

Als u de factuur per e-mail ontvangt,  kunt u direct betalen via iDeal en regelt u al uw factuurzaken eenvoudig zelf via www.mijnAndersnota.nl. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Anders

Want to stay up to date on Tandheelkunde Oss?

Sign up for our newsletter!

» Sign up