Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Full anesthesia

Bent u bang voor de tandarts? Bij Tandheelkunde Oss kunt u onder volledige narcose behandeld worden op deze manier merkt u niets van de behandeling. Voor veel angstige patiënten is dit de oplossing om toch de noodzakelijke behandelingen te laten uitvoeren.

Tijdens het intake consult wordt er met u gesproken over uw wensen en wat voor behandelmogelijkheden er voor u zijn. Samen kijken wij naar de behandeling die het beste bij uw situatie past.

Naast narcose behandelingen zijn er natuurlijk nog andere opties. Bijvoorbeeld met behulp van rustgevende medicatie, denkt u hierbij aan medicatie waardoor u alles wat minder bewust meemaakt. Hierdoor wordt de stress onderdrukt en verloopt een behandeling vaak al veel soepeler.

Heeft u een eigen tandarts? Geen probleem u kunt ook voor eenmalige behandelingen bij ons terecht, het is dan wel van belang dat wij een gedetailleerde verwijzing incl. röntgenfoto’s ontvangen van uw tandarts.

Na de behandeling in onze praktijk maken wij een behandelverslag wat wij aan uw tandarts toesturen zodat hij/zij op de hoogte is van de uitgevoerde behandeling in onze praktijk. Voor de reguliere controles en toekomstige behandelingen kunt u dan weer bij uw eigen tandarts terecht.

Want to stay up to date on Tandheelkunde Oss?

Sign up for our newsletter!

» Sign up