Gratis intake

Specialist in 3D implantologie

Moderne behandelmethoden

Behandeling onder narcose is mogelijk

Uw wens staat centraal

Click dentures

Een klikgebit is een kunstgebit dat vast klikt op 2 of 4 implantaten, in de onderkaak doorgaans op 2 implantaten en in de bovenkaak doorgaans op 4 implantaten. Op de implantaten wordt een constructie gemaakt waar het gebit op vast klikt, vandaar de naam klikgebit. Voor klikgebit Oss bent u bij Tandheelkunde Oss aan het juiste adres.

Behandelverloop
We starten met het klinisch en röntgenologisch onderzoek, dat wil zeggen, we kijken in uw mond en we maken röntgenopnamen om te beoordelen of implantologie mogelijk is. Aan de hand van dit onderzoek dienen wij een aanvraag in bij uw zorgverzekeraar, wanneer deze een goedkeuring geeft kunnen we starten met behandeling. De implantaten worden onder plaatselijke verdoving geplaatst, die na +/- 3 maanden zijn vastgegroeid in de kaak. Bij een goede mondhygiëne en regelmatige controle bij de tandarts kunnen de implantaten jarenlang meegaan. Een klikgebit Oss is ideaal wanneer u een constructie wilt maken op het gebit.

Klikgebit Oss
Bij een klikgebit wordt er dus een constructie gemaakt op het gebit waar je het kunstgebit op vast kunt klikken. Vandaar de naam klikgebit. Voor een klikgebit Oss bent u bij Tandheelkunde Oss aan het juiste adres. Wij kijken met zorg naar uw gebit en bespreken duidelijk wat u te wachten staat. 

De kosten van de behandeling zijn na goedkeuring €250,00 en het eventuele eigen risico.

 

Want to stay up to date on Tandheelkunde Oss?

Sign up for our newsletter!

» Sign up