About us

Naast het feit dat wij u goed en zorgvuldig willen behandelen, vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze kliniek. Een bezoek aan onze tandartsen moet geen afspraak zijn waar u heen móet, maar waar u heen gáát. Uit eigen beweging, omdat u waarde hecht aan de gezondheid van uw mond en kiest voor een mooi en fris voorkomen. In onze kliniek staan aandacht voor de cliënt én comfortabele behandelmogelijkheden dan ook centraal.

Goede uitleg

Wij hechten grote waarde aan een goede en zorgvuldige communicatie. Zeker wanneer het gaat om uitgebreide tandheelkundige behandelingen, nemen wij vooraf ruimschoots de tijd om de behandelmogelijkheden en -technieken met u door te spreken. Uiteraard leggen wij daarbij het behandeltraject stap voor stap uit.

Geen angst

Misschien heeft u uit angst voor de tandarts, controle en behandeling een tijdje overgeslagen. Bij ons ervaart u net dat beetje extra aandacht, waardoor u zonder knikkende knieën de kliniek binnenstapt. Goede communicatie, zorgvuldige uitleg en een gegarandeerd pijnloze behandeling zorgen voor een ontspannen tandartsbezoek.

Bij Tandheelkunde Oss laten we zien dat een mooi gebit niet het resultaat is van een lange lijdensweg, maar van een professioneel en persoonlijk behandelplan.

Want to stay up to date on Tandheelkunde Oss?

Sign up for our newsletter!

» Sign up