Open bord  Wij treffen aanvullende veiligheidsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Lees op deze pagina meer

Onzichtbare Beugel

Stel jouw vraag via Whatsapp

Onzichtbare Beugels – SureSmile® Aligners

In onze kliniek staan aandacht voor de cliënt én comfortabele behandelmogelijkheden centraal. Daarom werken we bij Tandheelkunde Oss met de nieuwste, onzichtbare beugels van SureSmile® Aligners. Deze onzichtbare beugels hebben een lasergesneden en nauwkeurige pasvorm die ervoor zorgt dat de aligners comfortabel zitten en nauwelijks zichtbaar zijn voor je omgeving. Geen complexe beugelframes nodig, maar een vrijwel onzichtbare en uitneembare beugel voor een stralend gebit.

Wat zijn SureSmile Aligners®?

Met SureSmile bieden wij je een esthetische orthodontische behandeling, ook wel clear aligners genoemd. Met SureSmile Aligners worden je tanden geleidelijk van stand veranderd door het dragen van een reeks transparante, op maat gemaakte, uitneembare hoesjes. SureSmile Aligners zijn een esthetisch, comfortabel alternatief voor de vaste slotjes beugels. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van metalen-, keramische slotjes en draden zoals bij traditionele vaste beugels. Het gebit is gemakkelijk te reinigen doordat de Aligners uitneembaar zijn. Zelfs je omgeving zal nauwelijks merken dat je een orthodontische behandeling ondergaat.

SureSmile onzichtbare beugel

Onzichtbare beugels van SureSmile® Aligners verkrijgbaar bij Tandheelkunde Oss.

Hoe werken SureSmile Aligners?

SureSmile ® is een orthodontische behandeling waarmee je tanden geleidelijk recht gezet worden door het  dragen van een reeks doorzichtige, op maat gemaakte, uitneembare hoesjes (aligners). Met de geavanceerde en nauwkeurige digitale behandelingssoftware van SureSmile® worden je behandelingsopties bepaald. Er komen hier geen metalen slotjes of draden aan te pas zoals bij traditionele beugel behandelingen. 

Een onzichtbare beugel bij Tandheelkunde Oss? Het begin is eenvoudig:

  1. Vraag bij Tandheelkunde Oss vandaag nog naar SureSmile Aligners. Uw tandarts zal vervolgens bepalen of u met SureSmile Aligners een stralende lach kunt behalen.
  2. Vervolgens zal er een digitale scan wordt gemaakt voor een efficiënt, optimaal en op maat gemaakt behandelplan. Het is niet meer nodig om te happen in een afdruk.
  3. SureSmile ® clear aligners worden speciaal voor u ontworpen én met precisie op maat gemaakt gemaakt.  
  4. Beginnen met uw behandeling. Haal je eerste set Sure Aligners op en onze specialisten geven je de benodigde instructies voor het gebruik van deze onzichtbare beugel.

Je bent klaar om een behandeling te starten naar een mooie, gezonde en stralende lach! Zet ook de eerste stap naar een meer zelfverzekerde en gezonde glimlach met een onzichtbare beugel.

Wat krijgt u?

Patiënten die kiezen voor SureSmile®, zullen een reeks doorzichtige, ultramoderne, uitneembare aligners dragen die de tanden in weken of maanden rechtzetten. Onze aligners zijn gemaakt van elite Essix® Plastics en bewegen de tanden op hun plaats door de juiste hoeveelheid kracht op het juiste moment op de juiste tand uit te oefenen. Met als resultaat een unieke gezonde stralende lach.

Kosten van SureSmile Aligners

Zoals iedere orthodontische behandeling zijn de kosten afhankelijk van de complexiteit van de tandcorrecties en het verdere behandelplan. Kosten kunt u opvragen bij onze tandartsen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Meer weten? Bekijk de meest gestelde vragen.

suresmile aligners onzichtbare beugel

Start ook met glimlachen en kies voor SureSmile® Aligners bij Tandheelkunde Oss.

Neem contact op!


    Wil je niets missen van Tandheelkunde Oss?

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

    » Aanmelden nieuwsbrief