Ik ben hier: arrow Behandelingen arrow Orthodontie

Orthodontie

Orthodontie Oss


- Uw wens staat centraal   - Grondige analyse   - Gespecialiseerd in behandelingen op elke leeftijd


Het liefst behouden we onze tanden voor het leven, of in elk geval zo lang mogelijk. Een mooie, rechte rij tanden geeft een goed gevoel en een flinke dosis zelfvertrouwen. Orthodontie Oss kan jou hier bij helpen. Zijn we niet van nature uitgerust met een dergelijk gebit, dan biedt het vakgebied van de orthodontie oplossingen. Het gaat daarbij vooral om het verbeteren van de functionaliteit van het gebit, waardoor kauwen, spreken en slikken makkelijker gaan. Meestal gebeurt dit met behulp van een beugel die je gedurende langere tijd moet dragen.

Afwijkingen
Sommige orthodontische afwijkingen zijn een gevolg van het verkeerd groeien van de kaken. Andere afwijkingen hebben te maken met een onregelmatige stand van het gebit, zodat er te weinig of juist te veel ruimte ontstaat voor de tanden en kiezen. In alle gevallen is een grondige analyse van het gebit noodzakelijk, alvorens het behandeltraject te starten. Voor beugels kun je naar de orthodontist of naar de orthodontie tandarts, bij orthodontie Oss bent u aan het juiste adres.

Alle leeftijden
In principe is een orthodontische behandeling op elke leeftijd mogelijk. Bij volwassenen is het dragen van een beugel al lange tijd geen uitzondering meer. De meeste behandelingen vinden echter plaats in de leeftijdsgroep van tien tot vijftien jaar. Liefst één op de drie jongeren heeft tegenwoordig een beugel. In onze kliniek zijn wij gespecialiseerd in orthodontische behandelingen op elke leeftijd.

Wens van de patiënt
Bij al onze behandelingen staat de wens van de cliënt centraal. We kunnen u ruimschoots adviseren over de verschillende mogelijkheden en type beugels. Voor volwassenen gebruiken wij bij voorkeur 'witte slotjes', gewoonweg omdat deze mooier zijn. Sinds 2001 zijn deze tandkleurige (kunststof) brackets naar volle tevredenheid in gebruik. Ze worden gecombineerd met 'witte draden' en speciale inbind elastiekjes. Deze behandeling resulteert in een mooi en stabiel gebit.

Kruisbeet.Omgekeerde overbeetScheve tanden


Orthodontie Oss

Op zoek naar een flinke dosis zelfvertrouwen en een goed gevoel dankzij een rechte rij tanden? Dan is orthodontie het antwoord, zo kunnen eventuele afwijkingen van de kaken hier ook mee opgelost worden. Op die manier zal de functionaliteit van het gebit stukken makkelijker gaan. Neem gauw contact met ons op wanneer u een rechte rij tanden wenst of graag de functionaliteit van het gebit verbeterd. Tandheelkunde Oss is er voor uw orthodontie Oss, samen zoeken we naar de beste oplossing.


Meer informatie over een Hyrax beugel

Meer informatie over Invisalign
 

    


Voor spoedgevallen kunt u zich wenden tot de volgende tandarts:

  


Voor meer informatie kijk op www.tandartsenoss.nl Houdt u tijdens de spoeddienst rekening met contante betaling op de praktijk!


 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 en op woensdag tot 18:30.Tandheelkunde Oss

Begijnenstraat 167

5341 BJ Oss

0412-624443

info@tandheelkunde-oss.nlOm u online aan te melden als nieuwe patiënt vult u onderstaande gegevens in. Na
ontvangst bellen wij u voor het maken van een afspraak. Uw gegevens worden vertrouwelijk
behandeld.

Overstappen kan op elk moment en u kunt bij ons ook terecht voor enkel een specialistische
behandeling, terwijl u de reguliere controles door uw eigen tandarts laat uitvoeren.achternaam
voorletters
geboortedatum
geslacht
verzekeraar
verzekering nr.straatnaam
huisnummer
postcode
plaats
telefoon
emailGraag wil ik een afspraak maken voor een:


  Ik ben geinteresseerd in de behandelmogelijkheden op het gebied van:
Wilt u a.u.b. hieronder aangeven hoe u ons heeft gevonden:  Opmerkingen:
Indien u bij bovenstaande vraag 'overig' heeft aangevinkt, zou u
dan hieronder een korte toelichting willen geven?