Ik ben hier: arrow Behandelingen arrow Invisalign

Invisalign

Wat is Invisalign?
Een lach verandert alles
Je zelfvertrouwen. Je uitstraling. Je leven. En met Invisalign hoeft het bereiken van de lach van je dromen helemaal geen gedoe te zijn. Het heeft feitelijk nauwelijks gevolgen voor je dagelijkse leven.
Invisalign corrigeert je gebit met behulp van een aantal haast onzichtbare, uitneembare aligners die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Doordat de aligners elke twee weken worden vervangen, verschuiven je tanden – beetje bij beetje, geleidelijk naar de gewenste eindstand.
Comfortabel, transparant en uitneembaar – Invisalign verandert je lach zonder je leven op zijn kop te zetten. Iets dat meer dan 3 miljoen mensen over de hele wereld al hebben ontdekt.
Behandeling
Een Invisalign behandelplan speciaal voor jou
Voordat er een behandelplan kan worden gemaakt, wordt er een afdruk van je gebit gemaakt om te zien of je tanden met behulp van het Invisaign systeem recht gezet kunnen worden. Is dat het geval, dan wordt er een gedetailleerd behandelplan ontwikkeld met behulp van ClinCheck®, dit is een virtueel 3D behandelplan. ClinCheck brengt de serie verplaatsingen van je tanden in de loop van de behandeling in beeld, zodat je kunt zien hoe je tanden er na afloop van de Invisalign behandeling uit zullen zien, nog voordat de behandeling is begonnen.
 
Een lach bij elke stap
Als je de behandeling met Invisalign begint, draag je elke set op maat gemaakte aligners gedurende een periode van twee weken. En omdat de aligners elke twee weken worden vervangen, worden je tanden geleidelijk in de gewenste stand gezet.
Tijdens deze periode heb je af en toe een controle afspraak om te kijken of alles volgens plan verloopt en of je je prettig voelt met de behandeling.
Hoe lang de behandeling duurt, verschilt per persoon en hangt af van de vraag hoe complex de correctie is. Het is belangrijk te overleggen hoe Invisalign het beste voor jouw doelstellingen en situatie kan worden ingezet en om vervolgens samen te bepalen wat voor jou de beste vervolgstappen zijn.
Maak vandaag nog een afspraak voor een consult om te kijken hoe je met Invisalign de lach kunt bereiken die je altijd al hebt gewild.
  

    


Voor spoedgevallen kunt u zich wenden tot de volgende tandarts:

  


Voor meer informatie kijk op www.tandartsenoss.nl Houdt u tijdens de spoeddienst rekening met contante betaling op de praktijk!


 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 en op woensdag tot 18:30.Tandheelkunde Oss

Begijnenstraat 167

5341 BJ Oss

0412-624443

info@tandheelkunde-oss.nlOm u online aan te melden als nieuwe patiënt vult u onderstaande gegevens in. Na
ontvangst bellen wij u voor het maken van een afspraak. Uw gegevens worden vertrouwelijk
behandeld.

Overstappen kan op elk moment en u kunt bij ons ook terecht voor enkel een specialistische
behandeling, terwijl u de reguliere controles door uw eigen tandarts laat uitvoeren.achternaam
voorletters
geboortedatum
geslacht
verzekeraar
verzekering nr.straatnaam
huisnummer
postcode
plaats
telefoon
emailGraag wil ik een afspraak maken voor een:


  Ik ben geinteresseerd in de behandelmogelijkheden op het gebied van:
Wilt u a.u.b. hieronder aangeven hoe u ons heeft gevonden:  Opmerkingen:
Indien u bij bovenstaande vraag 'overig' heeft aangevinkt, zou u
dan hieronder een korte toelichting willen geven?