Ik ben hier: arrow Behandelingen

Behandelingen

Om uw gebit optimaal te laten functioneren, biedt Tandheelkunde Oss u een groot aantal behandelingen aan. Variërend van een (half)jaarlijkse controle en het verhelpen van gebitsproblemen tot het uitvoeren van cosmetische behandelingen en het plaatsen van implantaten.

 
Implantologie

Tand- of gebitsvervanging door middel van implantaten. De implantaten worden geplaatst door onze ervaren, NVOI gecertificeerde, implantoloog Robbert Westbroek. Wij werken in onze praktijk ook met 3D implantologie. 

Hyrax

Een hyrax wordt gebruikt om de bovenkaak snel te verbreden. Lees hier meer over een hyrax behandeling. 

Parodontologie/laserbehandeling

Wanneer ontstoken tandvlees voor schade zorgt aan het tandvlees of kaakbot spreken wij van parodontitis. Laat uw ontstoken tandvlees behandelen door een pijnloze laserbehandeling bij Tandheelkunde Oss.

Invisalign

Invisalign corrigeert je gebit met behulp van een aantal haast onzichtbare, uitneembare aligners die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. 

Orthodontie

Tandheelkunde Oss is een tandarts voor orthodontie. Zijn we niet van nature uitgerust met een dergelijk gebit, dan biedt het vakgebied van de orthodontie oplossingen. Het gaat daarbij vooral om het verbeteren van de functionaliteit van het gebit, waardoor kauwen, spreken en slikken makkelijker gaan. 

Kroon & brugwerk

Met behulp van een kroon of brug kan een kwetsbaar gebit hersteld worden. Het keramisch of metalen kapje, oftewel de kroon, wordt op een tand of kies vastgelijmd. Op die manier heeft de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm weer terug. Het plaatsen van een kroon of een brug verloopt in een aantal stappen. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden voor kronen en bruggen.

Partiële prothese

Wanneer we onverhoopt tanden of kiezen verliezen, die niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen, is een partiële prothese een goede oplossing. 

Protheses

Het voorbereiden en vervaardigen van een prothese is een vak apart. In onze kliniek bent u daarvoor aan het juiste adres. We passen de prothese zo natuurlijk mogelijk aan de mond aan, waardoor het niemand opvalt dat u een kunstgebit draagt. 

Cosmetisch

Door allerlei ontwikkeling op tandheelkundig gebied is een prachtige lach voor steeds meer mensen een haalbaar en betaalbaar doel. Bent u onzeker over uw gebit en denkt u dat cosmetische tandheelkunde ook úw zelfvertrouwen kan versterken? Informeer naar de mogelijkheden. 

Profylaxe

Een zeer doeltreffende profylactische ingreep is het reinigen van het gebit. Naast een doelgerichte aanpak op het gebied van profylaxe, stellen wij ook uw individuele risico op cariës en parodontitis vast. 

Angst voor de tandarts

Bent u echt te bang voor de tandarts? Tandheelkunde Oss werkt samen met een psychologe Annemieke Brinkman van Commovare, die u in onze praktijk kan begeleiden. 

Tanden bleken

Iedereen wil stralend witte tanden, gelukkig is er Tandheelkunde Oss die dit mogelijk kan maken. Zo gebruiken wij de beste bleekgel en bleekapparatuur. 

Klikgebit

Een klikgebit is een kunstgebit dat vast klikt op 2 of 4 implantaten, in de onderkaak doorgaans op 2 implantaten en in de bovenkaak doorgaans op 4 implantaten. Op de implantaten wordt een constructie gemaakt waar het gebit op vast klikt, vandaar de naam klikgebit. Voor een klikgebit bent u bij ons aan het juiste adres. 

Sinuslift

Een veel voorkomende procedure bij het plaatsen van implantaten in de bovenkaak is het opvullen van de kaakbijholte, dit wordt een sinuslift genoemd. Een sinuslift is simpel gezegd een kaakholte verhogen. 
 

    


Voor spoedgevallen kunt u zich wenden tot de volgende tandarts:

  


Voor meer informatie kijk op www.tandartsenoss.nl Houdt u tijdens de spoeddienst rekening met contante betaling op de praktijk!


 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 17:00 en op woensdag tot 18:30.Tandheelkunde Oss

Begijnenstraat 167

5341 BJ Oss

0412-624443

info@tandheelkunde-oss.nlOm u online aan te melden als nieuwe patiënt vult u onderstaande gegevens in. Na
ontvangst bellen wij u voor het maken van een afspraak. Uw gegevens worden vertrouwelijk
behandeld.

Overstappen kan op elk moment en u kunt bij ons ook terecht voor enkel een specialistische
behandeling, terwijl u de reguliere controles door uw eigen tandarts laat uitvoeren.achternaam
voorletters
geboortedatum
geslacht
verzekeraar
verzekering nr.straatnaam
huisnummer
postcode
plaats
telefoon
emailGraag wil ik een afspraak maken voor een:


  Ik ben geinteresseerd in de behandelmogelijkheden op het gebied van:
Wilt u a.u.b. hieronder aangeven hoe u ons heeft gevonden:  Opmerkingen:
Indien u bij bovenstaande vraag 'overig' heeft aangevinkt, zou u
dan hieronder een korte toelichting willen geven?